Iesaisties

Daudz interesanta

Atklājiet daudz interesantu mūsu mājsaimniecībām paredzēto padomu gatavošanā un dabiskās aizsardzības līdzekļus. Dzīves atvieglošana ir atslēga. Viegla dzīve kopā ar dabīgiem veselīgas dzīves aizstājējiem ir mūsu mūsdienu daļa.

Putekļu kūku formiņas

Gatavojot šokolādes kūku, neaizmirstiet putekļus pārklāt ar kakao, nevis miltiem.

Kūstošs saldējums!

Nospiediet zefīru saldējuma konusa dibenā, lai konuss netiktu aizsērējis un saldējums nepilētu.

Apturiet olu čaumalu plaisāšanu

Pirms cieti vārošu olu pievienojiet ūdenim šķipsniņu sāls, lai olu čaumalas nesaplaisātu.

Piena brilles tīrīšana

Skalošanai izmantojiet aukstu ūdeni, jo karsts ūdens liek pienam “pielipt” pie stikla.

Eļļas traipu noņemšana

Lai notīrītu eļļas traipus, vietu noberzē ar sāls mērcētu kaļķa gabalu.

Padariet nogatavojušos tomātus stingrus

Padariet nogatavojušos tomātus stingrus – iemērciet tomātus aukstā ūdenī – pievienojiet sāli un atstājiet nakti.

Citronu sulas iegūšana

Lai viegli iegūtu citronu sulu, iemērciet citronus 10-15 minūtes karstā ūdenī.

Tauku noņemšana

Uz svaigas mājas zupas virsmas uzpeld salātu lapu, un tas noņems taukus.

Apcep kraukšķīgus sīpolus

Pirms sīpolu cepšanas iepriekš 1 stundu iemērc pienā, un tie izrādīsies kraukšķīgāki.

Brūni sīpoli ātrāk

Cepot, pievienojiet sīpoliem 1/2 tējk sāls, un tie ātrāk brūninās.

Atbrīvojieties no Zivju Smakas

Lai pēc vārīšanas atbrīvotos no zivju smakas no katliem / pannām, 10–15 minūtes brūvējiet tēju podos / pannās.

Izveidojiet pats savu eļļas aerosolu

Iegūstiet labu olīveļļu un smidzinātāju ar rokām.

Pašdarinātas rīvmaizes

Nogurušo maizi sagrieziet gabaliņos un ievietojiet cepeškrāsnī. Drupa blenderī. Uzglabāt hermētiskā traukā.

Koka iesmi un grili

Pirms koka iesmu izmantošanas uz karsta grila vai grila, iemērciet ūdenī vismaz 20 minūtes, lai koksne nedeg.

Grilēšana

Grilējot iecienīto gaļu, izmantojiet knaibles, jo, sagriežot gaļu ar dakšiņu, izplūst dārgas sulas.

Vienreizējas sāls novēršana

Lai mitrā laikā sāls nekļūtu gabaliņos, sāls kratītājā pievienojiet dažus rīsu graudus.

Makaronu skalošana

Nekad neizskalojiet makaronus, jo tādējādi tiks izskalota lielākā daļa cietes un barības vielu.

Makaronu un olīveļļas sajaukums

Nekad nepievienojiet olīveļļu makaronu vārāmajam ūdenim, jo ​​olīveļļa pārklāj makaronus un novērš mērces pielipšanu tiem.

Makaronu ūdens

Mēģiniet pievienot mērcei nedaudz makaronu ūdens, lai pievienotu garšu.

Turiet tās skudras prom!

Ievietojiet 2-3 krustnagliņas cukura traukā, lai šīs skudras nebūtu prom!

Sēņu sagriešana

Mēģiniet izmantot olu sagriezēju svaigu sēņu sagriešanai!

Izvairieties no lipīgas pastas

Lai izvairītos no lipīgiem makaroniem, pagatavojiet daudz ūdens.

Vai olas ir svaigas?

Vecās olas ir gludas un spīdīgas. Svaigām olām ir raupja un krīta apvalks.

Citrona izspiest

Citroni kalpo ilgāk, ja jūs to pārdurat un izspiežat to, ko vēlaties. Novietojiet to atpakaļ ledusskapī.

Violets kāposti

Lai sarkanie kāposti nenokļūtu violeti, gatavojot, pievienojiet ēdamkaroti citrona sulas.

Kāpostu smarža

Lai vārīšanas laikā novērstu kāpostu smaku, pievienojiet citrona šķēli.

Sāls traipi uz apaviem

Lai noņemtu sāls traipus no apaviem un zābakiem, izmantojiet etiķi un ūdeni.

Perfekta bezē

Vienmēr lietojiet svaigas olas; olas vislabāk atdalās, ja tās ir aukstas; olām ir jābūt istabas temperatūrā, lai saputotu lielāku daudzumu.

Sviests un kūkas

Gatavojot kūkas, labāk ir īsts sviests!

Kūka dzesēšana

Lai iegūtu labākus rezultātus, pirms malu atslābināšanas un kūka pagriešanas uz vadu plaukta atstājiet kūku 10-15 minūtes atdzist kūku veidnē.

Ideālā kūka

Kūka nepieaugs vienmērīgi, ja krāsns temperatūra ir pārāk augsta un / vai milti nav pietiekami sajaukti maisījumā.

Dezodorē mikroviļņu krāsni

Ievietojiet bļodā 1/2 citrona, 1 glāzi ūdens un dažas krustnagliņas un vāriet 5 minūtes.