Daudz interesanta
Atklājiet daudz interesantu mūsu mājsaimniecībām paredzēto padomu gatavošanā un dabiskās aizsardzības līdzekļus. Dzīves atvieglošana ir atslēga. Viegla dzīve kopā ar dabīgiem veselīgas dzīves aizstājējiem ir mūsu mūsdienu daļa.
Putekļu kūku formiņas
Gatavojot šokolādes kūku, neaizmirstiet putekļus pārklāt ar kakao, nevis miltiem.
Kūstošs saldējums!
Nospiediet zefīru saldējuma konusa dibenā, lai konuss netiktu aizsērējis un saldējums nepilētu.
Apturiet olu čaumalu plaisāšanu
Pirms cieti vārošu olu pievienojiet ūdenim šķipsniņu sāls, lai olu čaumalas nesaplaisātu.
Piena brilles tīrīšana
Skalošanai izmantojiet aukstu ūdeni, jo karsts ūdens liek pienam “pielipt” pie stikla.
Eļļas traipu noņemšana
Lai notīrītu eļļas traipus, vietu noberzē ar sāls mērcētu kaļķa gabalu.
Padariet nogatavojušos tomātus stingrus
Padariet nogatavojušos tomātus stingrus – iemērciet tomātus aukstā ūdenī – pievienojiet sāli un atstājiet nakti.
Citronu sulas iegūšana
Lai viegli iegūtu citronu sulu, iemērciet citronus 10-15 minūtes karstā ūdenī.
Tauku noņemšana
Uz svaigas mājas zupas virsmas uzpeld salātu lapu, un tas noņems taukus.
Apcep kraukšķīgus sīpolus
Pirms sīpolu cepšanas iepriekš 1 stundu iemērc pienā, un tie izrādīsies kraukšķīgāki.
Brūni sīpoli ātrāk
Cepot, pievienojiet sīpoliem 1/2 tējk sāls, un tie ātrāk brūninās.
Atbrīvojieties no Zivju Smakas
Lai pēc vārīšanas atbrīvotos no zivju smakas no katliem / pannām, 10–15 minūtes brūvējiet tēju podos / pannās.
Izveidojiet pats savu eļļas aerosolu
Iegūstiet labu olīveļļu un smidzinātāju ar rokām.
Pašdarinātas rīvmaizes
Nogurušo maizi sagrieziet gabaliņos un ievietojiet cepeškrāsnī. Drupa blenderī. Uzglabāt hermētiskā traukā.
Koka iesmi un grili
Pirms koka iesmu izmantošanas uz karsta grila vai grila, iemērciet ūdenī vismaz 20 minūtes, lai koksne nedeg.
Grilēšana
Grilējot iecienīto gaļu, izmantojiet knaibles, jo, sagriežot gaļu ar dakšiņu, izplūst dārgas sulas.
Vienreizējas sāls novēršana
Lai mitrā laikā sāls nekļūtu gabaliņos, sāls kratītājā pievienojiet dažus rīsu graudus.
Makaronu skalošana
Nekad neizskalojiet makaronus, jo tādējādi tiks izskalota lielākā daļa cietes un barības vielu.
Makaronu un olīveļļas sajaukums
Nekad nepievienojiet olīveļļu makaronu vārāmajam ūdenim, jo olīveļļa pārklāj makaronus un novērš mērces pielipšanu tiem.
Makaronu ūdens
Mēģiniet pievienot mērcei nedaudz makaronu ūdens, lai pievienotu garšu.
Turiet tās skudras prom!
Ievietojiet 2-3 krustnagliņas cukura traukā, lai šīs skudras nebūtu prom!
Sēņu sagriešana
Mēģiniet izmantot olu sagriezēju svaigu sēņu sagriešanai!
Izvairieties no lipīgas pastas
Lai izvairītos no lipīgiem makaroniem, pagatavojiet daudz ūdens.
Vai olas ir svaigas?
Vecās olas ir gludas un spīdīgas. Svaigām olām ir raupja un krīta apvalks.
Citrona izspiest
Citroni kalpo ilgāk, ja jūs to pārdurat un izspiežat to, ko vēlaties. Novietojiet to atpakaļ ledusskapī.
Violets kāposti
Lai sarkanie kāposti nenokļūtu violeti, gatavojot, pievienojiet ēdamkaroti citrona sulas.
Kāpostu smarža
Lai vārīšanas laikā novērstu kāpostu smaku, pievienojiet citrona šķēli.
Sāls traipi uz apaviem
Lai noņemtu sāls traipus no apaviem un zābakiem, izmantojiet etiķi un ūdeni.
Perfekta bezē
Vienmēr lietojiet svaigas olas; olas vislabāk atdalās, ja tās ir aukstas; olām ir jābūt istabas temperatūrā, lai saputotu lielāku daudzumu.
Sviests un kūkas
Gatavojot kūkas, labāk ir īsts sviests!
Kūka dzesēšana
Lai iegūtu labākus rezultātus, pirms malu atslābināšanas un kūka pagriešanas uz vadu plaukta atstājiet kūku 10-15 minūtes atdzist kūku veidnē.
Ideālā kūka
Kūka nepieaugs vienmērīgi, ja krāsns temperatūra ir pārāk augsta un / vai milti nav pietiekami sajaukti maisījumā.
Dezodorē mikroviļņu krāsni
Ievietojiet bļodā 1/2 citrona, 1 glāzi ūdens un dažas krustnagliņas un vāriet 5 minūtes.